13 de juliol 2007

Pa de sobrassada

Avui simplement dono la recepta d'un pa de sobrassada que tant es pot fer amb una panificadora cassolana de les que venen a moltes tendes d'electrodomèstics (al Lidl sovint les tenen a molt bon preu) o bé al forn de casa. En el meu cas ho he fet amb panificadora, però si es fa al forn s'ha de tenir en compte que li haurem de donar un temps perquè fermenti la massa (unes dues hores a temperatura ambient ara que fa calor és suficient o fins que pugui prou) i després coure-ho al forn. El temps depèn de la mida de pa que fem.

Els igredients són: 230 ml d'aigua tèbia, 1 cullerada de sal, un raig d'oli, 200 gr de farina de força (marca Harimsa es troba facilment als grans magatzems), 180 gr de farina normal, 1 paquet de llevat sec o bé 1/3 d'un dau de llevat fresc, 100 gr de sobrassada, un grapadet de sucre i unes quantes pipes.

Si ho feu amb panificadora a 750 gr de pes, al programa suau i un torrat mitjà. I a disfrutar d'un pa un pèl diferent.

2 comentaris:

Joan Cosme Fondevila Peró ha dit...

merci per la recepta acabo de rebre la màquina d'alemanya ( per cert m'ha costat la meitat que aquí), i estic recollint recptes. La teua la faré ....ja t'ho comentaré

Joan Cosme Fondevila Peró ha dit...

bona recepta ...merci