29 de juliol 2008

Casament amb catering Arola

En tots els casaments en els que havia anat sempre era difícil donar bona nota a l'apartat gastronòmic, sobretot, perquè la majoria de locals que si dediquen pretenen atipar al personal (i una gran part dels convidats és el que esperen) i amb el pica pica (que acostuma a ser on hi posen una mica més d'èmfasi) ja quedes servit.

Aquest dissabte passat tenia un casament al monestir del poble espanyol de Barcelona, i ja m'espererava la típica "fartanera". Però la meva sorpresa va ser molt grata quan vaig anar veinet els plats.
D'entrada un pica-pica molt original, amb tapes de dissney que volien sorprendre en la forma però de contingut reconeixible i de qualitat. Per fer passar la gana, però no matar-la.
I després un menú equilibrat, bo, al detall, i amb quantitats correctes tenint en compte el nombre de plats i el pica pica previ; i amb tots els ingredients reconeixibles tot i ser "de disseny".

  • Amanida de llamàntol, popma, tomàquet i suc d'atmella tendre.


  • Carret d'ibèric glassejada, espinacs, i formatge de cabra i rom i panses.


  • Tall de codony, pinyons i cremós de formtage de cabra
















  • Mousse de iogurt grec, compota de pebrot i fruits vermells.

I per acabar uns bombons d'Oriol Balaguer pel café. Pels cambrers i personal de sala, també OK. I això que també és difícil. En fi, altament recomanable; llàstima que ja estigui casat !!