07 de juliol 2010

Reprenc el blog amb una petició

Avui després de molt de temps sense escriure retorno a la meva activitat, que per cert, mai ha estat gaire constant. Ho faig amb ganes renovades, amb un nou intent de fer un escrit setmanal.

I per començar ho inicio amb una petició. Ja fa temps que m'he començat a iniciar en el món dels vins, tot i que no en sóc ni de bon tros un entès (de fet només he fet un curs d'iniciació al Tast a la Terrassa del Museu de Terrassa). Tinc la inquietud de voler continuar en aquest món i per aprendre res millor que anar provant vins de diverses característiques. Això en el meu cas representa una petita dificultat, ja l'ideal seria poder obrir unes quantes ampolles en una sessió per poder comparar millor.

Tots els grups de tast que trobo per Terrassa estan tancats. I aquí va la meva petició. Hi ha algú que conegui un grup obert de tast o algú que en vulgui formar un ? La idea seria d'unes 10/12 persones (que és el que dona 1 ampolla) i fer-ho un cop al mes. Entenc que formar un grup és molt complicat i per tant potser l'ideal seria completar-ne algún de ja existent.

I per acabar reivindicar un cop més que els restaurants cada cop et permetin més el vi a copes per poder anar maridant els diversos plats de cada comensal.