12 de febrer 2009

Goliard: menú "gastronòmic" de 25 € a Terrassa

El diumenge passat ens venia de gust sortir a dinar a un lloc tranquil, a preu assequible i sense menjar gaires filigranes o plats banyats amb oli.
Ens vàrem acostar al Goliard per primer cop i ens oferia un menú a 25 € (diumenge migdia i vespres) amb força varietat de plats i amb tot inclòs (postres, pa, vi, cafè). La proposta ens va semblar interessant. El local és petit i tranquil, i el menjar respon a les espectatives: ben presentat, no et quedes amb gana i el producte és bo. Potser l'únic punt una mica fluix són les postres, però tant els primers plats com els segons més que correctes.

Entre els primers destaquen els caramels amb formatge de cabra i reducció de Mòdena o els canelons de pollastres amb pasta wang tong i betxamel de boletus. I entre els segons el magret d'ànec amb salsa de fruites del bosc, el civet de cèrvol estofat amb castanyes, la mitja espatlla de xai al forn o la caldereta de marisc a la menorquina.

Podeu trobar més informació a Goliard