10 de juliol 2007

La dificultat de trobar uns bons canelons d'espinacs

Aquests dies he tingut l'oportunitat de provar en dos restaurants de nivell mitjà uns canelons d'espinacs i en tots dos casos m'han decebut. Tant costa fer uns senzills canelons d'espinacs ?

En tots dos casos es podia dir que l'interior del caneló realment era de color verd, i no dubto que part dels ingredients fossin espinacs però estava tot tan triturat i barrejat que era una mescla amb gust a quasi res. Es diria que m'hi havien posat uns canelons de qualsevol marca de congelats. Això o bé, amb tan d'esperit de fussió i d'escumes han arribat a reduir de tal manera els pobres espinacs que només en queda el color. No sóc un expert en cuina però em sembla que simplement agafant uns espinacs cuits amb uns pinyons o nous i unes panses si es vol i barrejats amb una betxamel espessa ja és suficient. Potser no seran tan sofisticats però de ben segur que faran honor al nom amb el gust.