08 d’abril 2007

3 breus

1.- M'agrada a l'època dels calçots menjar-ne algún dia , tot i que mai m'han agradat els típics menus de calçotada a base d'inflar a la gent de menjar. El pitet el trobo hortera però, tot i que no me'l poso, admeto que té certa utilitat si menges com si estiguessis afamat. Ara el que ja és tristíssim és que et donin guants de plàstic per poder-los pelar. És que potser són contaminants ? Posats a fer-se el fi, que me'ls donin pelats i arrebossadets.

2.- Una idea per fer xips originals: tallar amb la mandolina plàtan, poma, pastanaga, carbassó o qualsevol cosa similar; fregir-ho amb força oli, passar-ho per paper absorbent, salar-ho i llestos.

3.- Les mones (mereixen un article més extens) de mantega o són de mantega consistent o que no li posin aquest adjectiu. N'hi ha moltes que són tipus nata dolça, que semblen fetes d'escuma.