13 de març 2008

Dues extravagàncies per fer el pica pica

Avui proposo dues idees pel pica pica força originals per aquells que voleu experimentar gustos diferents cansats dels pica pica tradicionals. No cal dir que si un aperitiu conté productes de qualitat que sigui tot el tradicional que vulgui; però avui no aniriem per aquí.

El primer que suggereixo és una idea que vaig llegir en alguna revista del cor (al dentista per desgràcia meva i de molts només hi ha aquest tipus de revista i només es pot mirar la part de cuina). Es tracta de raïm amb formatge fos i pistatxo. Agafem raïm i un cop net el posem amb formatge fos (tipus foundie o similar). Un cop es refreda una mica es passa per trossos de pistatxos i ens ens ho podem menjar tebi o bé fred.

La segona idea és del tot comercial: es tracta de piruletes de bacon. L'empresa lolliphile ha posat al mercat unes piruletes amb gust i trossos de bacon. Es poden comprar per internet a la web de la mateixa empresa.





2 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut David:
Et deixo aquest comentari per fer-te saber que he incorporat un enllaç al teu bloc al nostre, Olleta de Verdures. Resulta que tenim un apartat amb vocació de recollir tots els blocs de cuina fets en català, i es aquí on t'hem inclòs.Per posar-lo ens agradaria tenir el teu vistiplau. Si us plau, si tens qualsevol problema fes-nos-ho saber i el treurem de seguida.

Anònim ha dit...

necessitat de comprovar:)